Izkusite resnično kooperativno podjetništvo

Priložnost, da ustvarite poslovne ideje skupaj z drugimi v dejanskem poslovnem okolju.

V Cooperative Campus imate edinstveno priložnost, da se preizkusite v ustvarjanju svoje poslovne ideje od začetne zasnove do vstopa na trg. Skupaj bomo ustvarjali in izvedeli več o tem, kako realizirati uspešne poslovne ideje. Hkrati boste spoznali trende in aktualne teme, kot so krožna ekonomija, družbene inovacije, trajnost, trženje in tržne sile.

Izkoristite priložnost in si olajšajte pot do uspešne kariere ter postanite svoj lasten šef. Vaš poslovni koncept boste lahko prenesli z mize v prodajo. Izvedeli boste več o tem, kako ustvariti podjetje, ki bo imelo gospodarsko, družbeno in okoljsko trajnost ter jasno poslovno sposobnost. Izvedeli boste več o socialnem podjetništvu, ekonomiji delitve in podjetništvu na splošno. In ves čas boste v stiku z realnim poslovnim okoljem – učenje in hkrati preizkušanje v resničnem življenju.

S projektom Cooperative Campus želimo olajšati ustanovitev bolj kooperativnih in socialnih podjetij, takšnih, ki jih vodijo vrednote odprtosti, enakosti in trajnosti, podjetij, ki koristijo družbi in stojijo na raznolikih temeljih v spreminjajočem se svetu, podjetij, ki jih zaznamujejo skupnost in podpora, podjetniški duh ter znanje.
Pridruži se nam!

O usposabljanju

Srečevali se bomo od jeseni 2020 do pomladi 2021. Usposabljanje je zasnovano tako, da ga je možno uskladiti z delom, študijem ali drugo zaposlitvijo. Sami lahko določite svoj nivo udejstvovanja.

Projekt Cooperative Campus bo predstavljal pomembno pridobitev za vaš življenjepis in LinkedIn profil. Ponudil vam bo možnost, da ste del poslovnega sveta.

Sodelovanje v Cooperative Campus je za vse udeležence brezplačno!

O vas

Cooperative campus je namenjen udeležencem, ki:

  • so stari med 19 – 29 let
  • so v zaključni fazi svoje izobraževalne poti
  • bi želeli razvijati svoje ideje v skupini
  • bi želeli pobliže spoznati socialno podjetništvo in zadružništvo
  • so motivirani za ustvarjanje lastne prihodnosti
  • živijo na enem od naslednjih območij: Navarra v Španiji, Goriška regija v Sloveniji, Lapland na Finskem in Örebro län na Švedskem.

Vabimo vas, da se prijavite v Cooperative campus, ne glede na to, ali že imate poslovno idejo ali je še nimate.

Pogoji za prijavo se lahko med državami razlikujejo. O pogojih v vaši državi lahko preberete tukaj: Španija, Slovenija, Finska, Švedska.

Prijava

Število udeležencev bo lahko omejeno glede na razpoložljivost virov.

Vprašanja

Odgovore na vaša vprašanja lahko najdete v razdelku FAQ ali pa vprašanje zastavite na elektronski naslov: tea.podobnik@nova-gorica.si.
Vsa vprašanja so dobrodošla!

Razno

Usposabljanje je plod sodelovanja med Španijo, Finsko, Švedsko in Slovenijo in je financirano s strani EU.

Vprašanja? Pošlji direktno sporočilo slovenskemu projektnemu partnerju

Jeziki

Večji del spletnega mesta Cooperative Campus je v angleščini. Tam si lahko preberete več o projektu, ozadju in pogostih vprašanjih o izobraževanju.


Če imate dodatna vprašanja, nas lahko vedno kontaktirate.

Spremljaj nas na Facebooku