Kokeile osuuskuntayrittäjyyttä käytännössä

Nyt sinulla on mahdollisuus luoda ja kehittää liikeideoita yhdessä muiden kanssa. Oikeasti.

Cooperative Campus -opinnot tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla osuuskuntayrittäjyyttä olemassa olevassa osuuskunnassa. Yhdessä luomme liikeideoita ja opimme niiden käynnistämisestä todellisuudessa. Samalla opit lisää kiertotaloudesta, sosiaalisista innovaatioista, kestävästä kehityksestä, markkinoinnista ja markkinavoimista.

Sinä luot polkua omalle urallesi ja tullaksesi omaksi pomoksesi eli yrittäjäksi joku päivä. Pääset testaamaan liikeideaasi todellisilla markkinoilla ja opit, miten luodaan taloudellisesti, yhteiskunnallisesti ja ekologisesti kestävää yritystoimintaa. Opit lisää sosiaalisesta yrittäjyydestä, jakamistaloudesta ja yrittäjyydestä ylipäänsä. Oppiminen tapahtuu todellisessa ympäristössä, mutta turvallisesti opettajien ohjauksessa.

Cooperative Campus -projektin myötä Lapin ammattikorkeakoulu haluaa tukea osuuskunta- ja sosiaalista yrittäjyyttä. Haluamme edistää yritystoimintaa, jota ohjaavat avoimuus, sosiaaliset edut, kestävyys ja demokraattisuus. Yrityksiä, jotka hyödyttävät yhteiskuntaa ja joilla on vakaa perusta muuttuvassa maailmassa. Yrityksiä, joille on ominaista yhteisöllisyys ja tuki, yrittäjyys ja tieto.

Liity mukaan!


Opinnoista

Opinnot toteutetaan syksyn 2020 ja kevään 2021 aikana. Opinnot on suunniteltu niin, että ne voi yhdistää työssäkäyntiin tai muihin opintoihin. Ryhmän tapaamiset pidetään kasvotusten ja verkossa ja ne sovitaan ryhmän omien aikataulujen mukaan. Opiskeluun liittyy myös pari- ja ryhmätyöskentelyä sekä itsenäistä opiskelua. 

Cooperative Campus -opinnot näyttävät hyvältä ansioluettelossa ja ne antavat sinulle mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä ja nähdä, olisiko se sinun juttusi.

Cooperative Campus -opinnot ovat osallistujille ilmaisia. 

Sinusta

Cooperative Campus -opinnot on tarkoitettu ensisijaisesti Lapin ammattikorkeakoulun opiskelijoille, jotka ovat 18-29 -vuotiaita ja haluavat kehittää liikeideoita muiden kanssa. Olet tervetullut Cooperative Campus -opintoihin jo olemassa olevan idean kanssa tai ilman sitä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen opintoihin syyskuussa 2020 Lapin ammattikorkeakoulun Peppi-järjestelmän kautta. Osallistujamäärä on rajoitettu.

Kysymykset

Katso sivustolta usein kysytyt kysymykset (FAQ) tai ole yhteydessä projektipäällikkö Marjo Jussilaan (etunimi.sukunimi@lapinamk.fi). Kaikki kysymykset ovat tervetulleita!

Muuta

Opinnot mahdollistaa kansainvälinen yhteistyö, jonka kumppanit ovat Espanjasta, Ruotsista, Suomesta ja Sloveniasta. Yhteistyöhankkeen on rahoittanut Euroopan Unioni.

Questions? Send Finland a direct message!

Languages

Most part of the Cooperative Campus website is in English. In those parts you can read more about the project, background and FAQ about the education. 

You are always welcome to contact us if you have further questions. 

Follow us on Facebook